Geen categorie courier

Published on december 17th, 2018 | by Marlou

0

Wat doet een koerier

De werkzaamheden van een koerier bestaan doorgaans uit het ophalen en verzamelen van pakketjes, goederen en/of post. Als koerier zorg je ervoor dat je via de snelste route op je bestemmingslocatie aankomt. Maar wat doet een koerier nog meer en wat kan hij of zij voor jou betekenen. In dit blogartikel vertellen we o.a. meer over de taken van een koerier en bespreken we verschillende soorten koeriersdiensten.

Werkzaamheden van een koerier

Voor welke diensten kun je een koerier, ook vaak bezorger genoemd, allemaal inzetten? Een koerier laat een ontvanger tekenen voor de ontvangst van een pakketje en haalt pakketjes op bij zowel bedrijven als personen. Wanneer je nog vragen hebt je over je bezorging, kun je dit in persoon aan je koerier vragen. Een professioneel koeriersbedrijf heeft veel ervaring en geeft een betrouwbaar en veilig gevoel.

Soorten koeriersdiensten

Voor de zakelijke klant zijn er een hoop verschillende soorten koeriersdiensten beschikbaar. Waarvoor je kiest hangt natuurlijk helemaal af van het type zending, waar je je pakket wilt laten bezorgen en hoe snel. Er kan een keuze gemaakt worden uit het volgende:

  • Zendingen met “superspoed”. Binnen 30 minuten na je aanmelding staat er iemand voor je deur om je pakketje direct af te leveren binnen heel Europa.
  • Bij zendingen met spoed wordt er binnen 4 uur een pakketje in Nederland geleverd.
  • Spoedkoerier dezelfde dag. Wanneer je ‘ s ochtends je zending aanmeldt, wordt deze dezelfde dag voor 5 uur s’ middags nog geleverd.
  • Een nacht koerier bezorgd na werktijden.
  • Een express koerier neemt je pakketje vandaag mee en bezorgd het de volgende dag voor 5 uur ‘s middags.
  • Internationale zendingen binnen Europa voor losse goederen of pallets
  • Heb je goederen die gekoeld moeten blijven. Een koelkoerier houd jouw producten koel op een constante temperatuur.

Ben je op zoek naar een koeriersdienst in Amsterdam en omgeving? Vraag dan een professioneel koeriersbedrijf om meer informatie.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑