Tuinmeubelen is misschien niet het eerste waar je..." /> Trends voor in de tuin | Wonen Web

Geen categorie no image

Published on december 3rd, 2018 | by Marlou

0

Trends voor in de tuin

Tuinmeubelen is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuw huis aanschaft. Toch kan je heel veel plezier halen uit je tuinmeubelen, denk aan de zwoele zomeravonden die je met vrienden en familie doorbrengt in de tuin. Lekker barbecueën of gewoon lekker relaxen met een goed boek. Het is allemaal mogelijk mits je in het bezit bent van de juiste tuinmeubelen. In deze blog lees je over de trends op tuinmeubel gebied.

 

De kleuren voor dit jaar

Waar wit heel lang niet meer kon en deed denken aan de witte plastic tuinmeubel set van je oma, kan het inmiddels weer. Wit is het nieuwe zwart wat dat betreft. Naast wit kom je dit jaar ook goed weg met de volgende kleuren: bruin, donkergroen, blauw en grijstinten. Voor ieder wat wils dus.

 

De industriële look

De industriële look is uit het interieur van huizen, winkels en restaurants niet meer weg te denken. Deze trend is inmiddels ook overgeslagen op tuinen. Dit jaar gaan we veel steigerhout en industriële lampen terugzien in de tuininterieurs.

 

Groen op de muur

Laat zoveel mogelijk groen in de tuin zien. Laat bijvoorbeeld jouw schutting helemaal vol groeien met een mooie klimop plant. Naast de schutting kan je de muren van het huis ook vol laten groeien. Dit zal zorgen voor een hele relaxte sfeer en een lekker buitengevoel in en om de tuin.

 

Comfort

Comfort in misschien wel de belangrijkste factor dit jaar. Bij comfort denk je al snel aan de bank die jij in de woonkamer hebt staan, maar zo comfortabel kan het tegenwoordig ook gewoon in de tuin zijn. Dus een mooie loungeset mag niet ontbreken in de tuin dit jaar. Denk hierbij aan een mooie loungestoel, loungebank en om het af te maken een bijpassende tafel.

 

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑