Geen categorie no image

Published on augustus 21st, 2017 | by Marlou

0

Tips voor het verjagen van mollen

Een mollenplaag kan grote problemen opleveren. De mollen verplaatsen zich onder de grond wat tot grondverzakkingen kan leiden. In het ergste geval zal je jouw hele tuin opnieuw moeten aanleggen. Voorkomen is beter dan genezen en daarom geven we in dit artikel tips hoe je een mollenplaag kunt voorkomen. Lees snel verder en je zult nooit geen last hebben van mollen.

Hoe kun je een mollenplaag voorkomen?

Het voorkomen van mollen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Mollen hebben een gevoelige neus, waardoor je ze eenvoudig uit de buurt kunt houden met diverse planten die een onaangename geur afgeven. Er zijn meerdere planten die onder deze categorie vallen, waaronder de keizerskroon, kruisbladwolfsmelk en nieskruid. Deze planten zijn eenvoudig te verkrijgen bij diverse tuincentra. Het is daarbij wel belangrijk dat je deze planten op verschillende plekken in je tuin plaatst. Zeker wanneer je een grote tuin hebt, zal je dus meerdere planten moeten aanschaffen.

Wat te doen bij een mollenplaag?

Wanneer je al last hebt van een mollenplaag, ben je vaak al te laat. Toch kun je meer schade voorkomen door de juiste mollenverjagers aan te schaffen. Je hebt keuze uit verschillende soorten mollenverjagers, waaronder een mollenklem. Deze werkt het meest effectief, maar niet iedereen staat erom te springen om dode mollen uit de mollenklem te verwijderen.

Er zijn genoeg alternatieven op mollenklemmen. De ene methode werkt effectiever dan de ander. Op deze webwinkel voor mollenverjagers vind je meer informatie over de diverse mollenverjager  die verkrijgbaar zijn. Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice die al jouw vragen graag beantwoorden.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑