Decoratie

Published on juni 5th, 2013 | by Marlou

Fashionable wonen: Riverdale

Decoreer je huis met de producten van Riverdale! Dit merk speelt in op de laatste modetrends, zodat jouw huis er altijd super uit ziet! Lees hier verder en laat je inspireren door de foto’s van hun leuke producten.

Het merk Riverdale

In 2006 werd Riverdale met succes geïntroduceerd op de consumentenmarkt. De producten kregen snel bekendheid bij het grote publiek. Tegenwoordig is Riverdale een dynamische en internationale organisatie. Het merk komt elk half jaar met een nieuwe collectie van 350 producten, die worden toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

Collectie Riverdale

De collectie van Riverdale gaat altijd mee met de laatste trends! Kleurenthema’s die je in de mode veel ziet terug komen, vind je ook in de producten van Riverdale. Met de woonaccessoires is het eenvoudig om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Warm en knus in de winter, fris en luchtig in de zomer! Zo ziet je huis er altijd fashionable uit! Momenteel biedt Riverdale de volgende collecties aan:

 Rockin’ Romance

 DAYS. Collection

TASTE. Collection

JOY. Collection

City Couture

Neem voor deze en andere leuke producten snel eens een kijkje op de website van Riverdale! Je vindt op de site ook de verkooppunten, zodat jij de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt kunt opzoeken!

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑