Outletdeuren zijn normale, gewone deuren. Daar mag je zeker van zijn..." /> Outlet deuren | Wonen Web

Geen categorie no image

Published on augustus 21st, 2018 | by Marlou

0

Outlet deuren

Outletdeuren zijn normale, gewone deuren. Daar mag je zeker van zijn. Ook al gaat het hier om koopjes, einde-serie en daardoor heel goedkope deuren, het zijn gegarandeerd altijd nieuwe deuren. Wij willen in dit artikel alvast een aantal mythes uit de wereld helpen. Waarom zou je kiezen voor outlet deuren, waar vind je ze en wat zijn de voor- én nadelen van het kopen van outletdeuren? Wij maken jou alvast wat wegwijs in de wereld van outlet. 

Wat zijn outletdeuren precies?

Op regelmatige tijdstippen veranderen de producenten van deuren hun gamma. Een vorig model wordt uit de markt gehaald, nieuwe ontwerpen komen erbij. Zo komen een heel aantal deuren in de handel terecht die niet officieel meer door de producent of zijn verdelers, maar wel door andere handelaars worden verkocht. We herhalen dus nogmaals: het gaat hier om ongebruikte deuren. Outlet mag je dus in geen geval met tweedehands deuren verwarren. 

Welke keuze heb je in outletdeuren

Je zou kunnen stellen dat je weinig keuze hebt in outlet. In principe is dit ook zo. De aantallen van de deuren die beschikbaar zijn variëren: ‘wat er nog over is, wordt verkocht’, zo eenvoudig is dit. Misschien vind je net niet genoeg exemplaren van de deur die jij graat ziet, of valt de deur net buiten de afmetingen die jij voor ogen had. Soms heb je geluk en vind je precies die deuren die je zoekt. Soms moet je even verder zoeken. Geduld is hier de boodschap. Maar als je het verschil in prijs ziet met gewone deuren, dan zijn outletdeuren toch het overwegen waard. 

Dezelfde voorwaarden als bij alle deuren

Bij outletdeuren heb je dezelfde voorwaarden als bij alle andere deuren. Zo krijg je bijvoorbeeld dezelfde fabrieksgaranties. Op die manier kun je zeker zijn van kwaliteit. 

Je deuren aanpassen aan je huis, of andersom?

Als je voor een nieuwbouw staat of je bent volop je huis aan het verbouwen, is dit hét ideale moment om aan deuren te denken. Ga zo snel mogelijk op zoek naar outletdeuren. Vind je deuren die breder of hoger zijn dan dat je oorspronkelijk in gedachten had? Misschien kun je je verbouwing of het ontwerp van je huis dan nog altijd afstemmen op de leuke deuren die je in outlet gevonden hebt? Het is een andere manier van denken, maar waarom ook niet? Het scheelt alvast een hele hap in je budget. 

Laat gerust je vooroordelen over outlet vallen. Deuren in outlet zijn volwaardig, maar wél een heel stuk goedkoper. Gewoon doen!

 

Bron: https://www.123verbouwen.nl/


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑