Tuin

Published on augustus 25th, 2015 | by Marlou

Kunstgras in uw tuin?

Wilt u graag een mooi grasveldje achterin uw tuin, maar heeft u geen zin of tijd om het gras telkens te maaien en wilt u graag dat het gazon prachtig groen blijft door de jaren heen? Dan biedt Fabrieksverkoop Genemuiden een goede oplossing; kunstgras. Dit is een onderhoudsvriendelijke oplossing die vele voordelen met zich meebrengt. Heeft u last van hooikoorts of andere allergieën? Door bij ons kunstgras van goede kwaliteit aan te schaffen zult u hier geen last meer van hebben en lekker uit kunnen kijken op een schitterend strakke tuin. Dit gras is op lange termijn ook zeker de goedkoopste optie.

Waar let je op?

Als eerst profiteert u bij Fabrieksverkoop Genemuiden van eersteklas kunstgras tegen de laagste prijs van Nederland. Ook is het van belang dat u kunt kiezen uit een ruime collectie. Heeft u zelf of iemand in uw gezin last van allergieën of hooikoorts? U heeft hier dan zeker geen last meer van.
Als u zelf druk bent en u geen tijd heeft om het gras te onderhouden, is kunstgras de beste optie.
Als u kunstgras heeft gekocht bij Fabrieksverkoop Genemuiden, kunt u gebruik maken van stoffeerders die uw kunstgras op de juiste manier leggen. Uw tevredenheid staat altijd voorop.
|Bekijk gerust de site van Fabrieksverkoop Genemuiden.

Fabrieksverkoop Genemuiden ook voor vloeren en tapijten

Heeft u na het leggen van uw kunstgrasveld zin om verder te klussen. Zit u er aan te denken om uw laminaat vloer in te wisselen voor een sfeervol tapijt? Kijk dan eens naar de tapijt en vloeraanbiedingen van Fabrieksverkoop Genemuiden. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan tapijten, pvc vloeren, vinyl en laminaat. Onze prijs ligt altijd 50 % lager dan de winkelprijs. Particulieren krijgen bij ons winkel kwaliteit voor groothandel prijzen


About the AuthorBack to Top ↑