Geen categorie no image

Published on mei 28th, 2018 | by Marlou

0

Het juiste vliegenraam voor jouw type raam of deur

Een vliegenraam is eigenlijk onmisbaar in iedere woning. Er zijn heel veel verschillende soorten vliegenramen en vliegendeuren. Al deze soorten zorgen ervoor dat je geen last hebt van ongedierte in je huis. Ongedierte zoals bijvoorbeeld vliegen, muggen en wespen.Het is namelijk ook zo dat voor ieder type raam of deur er specifieke vliegenramen beschikbaar zijn. zo weet je dat er ook voor jouw raam of deur een geschikt vliegenraam beschikbaar is. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten vliegenramen en deuren.

Een vliegenraam of een vliegendeur

Als je van frisse lucht in houdt  maar je hebt liever geen ongedierte in je huis dan is een vliegenraam echt een uitkomst. Door het fijne gaas wordt ongedierte op afstand gehouden maar komt er nog wel steeds voldoende frisse lucht en licht je huis binnen. Je kunt voor jezelf kiezen wat je het fijnste vindt, een vliegenraam of een vliegendeur. Je kunt er ook voor kiezen om beide te nemen. Zo weet je zeker dat er geen ongedierte meer bijkomt. Een vliegenraam is vaak geen hele grote investerig en wordt per stuk verkocht terwijl een vliegendeur wel een stuk duurder is. Beide zijn wel gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Zo kun je ze bijvoorbeeld in het voorjaar erin zetten en in het najaar er weer uit halen. Het grootste verschil tussen een vliegenraam en een vliegendeur is dat de deuren gewoon open en dicht kunnen of bijvoorbeeld kunnen worden opgevouwen en bij een vliegenraam is dit niet altijd het geval.

Vliegenraam

Ook om je huis via ramen te beschermen tegen ongewenste ongedierte zijn er verschillende soorten vliegenramen beschikbaar. Welke het beste bij jou past hangt af van je voorkeuren maar ook van het soort raam. Zo zijn er vliegenramen waarbij het gaas kan worden opgevouwen, dit is vaak handig bij schuiframen en deuropeningen. Bij ramen waarbij dit niet mogelijk is kan een plissé vliegenraam weer een hele goede oplossing zijn. Een vliegenraam dat hierop lijkt is het rol vliegenraam. Deze wordt gemonteerd aan de bovenkant of zijkant van je raam. Bij rol vliegenramen is het zo dat je deze oprolt, hierdoor wordt het hele raam bedekt. Het is dus per situatie erg verschillend wat het beste voor je uitkomt, daarnaast moet verschilt het ook nog met de wensen die je hebt maar een ding is zeker en dat is er voor iedere wens en situatie wel een geschikt vliegenraam is..

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑