Decoratie no image

Published on oktober 29th, 2018 | by Marlou

0

Je ontvangsthal opleuken

Heb jij ook zo’n lekker woonhuis waar je heerlijk kunt relaxen en je jezelf prettig voelt? Een lekker woonhuis bestaat niet alleen uit een fijne woonkamer of slaapkamer, maar ook zeker de andere ruimtes, zoals de hal, zijn erg belangrijk. Dit is de eerste ruimte waar je jouw huis binnen komt, hier mag dus zeker ook een prettige sfeer zijn. Veel mensen hebben hier hun schoenen staan en er hangt of staat een mooie kapstok en dat is het. Maar de hal kan je nog veel mooier en fijner maken door wat simpele ingrepen.

 

Mooie kapstok

Een kapstok mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een traditionele kapstok of wat haakjes aan de muur, maar er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten kapstokken te koop. Ze zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt kiezen voor een kapstok die je aan de muur moet bevestigen, maar als je een wat ruimere hal hebt, is het ook erg leuk om een staande kapstok neer te zetten. Omdat er zo veel verschillende kapstokken te koop zijn, is er altijd wel eentje te vinden die bij jouw interieur past en die geschikt is voor jou hal.

 

Planten en accessoires

Als je een grote hal hebt, is het erg mooi om een (of meerdere) grote plant neer te zetten. Dit geeft gelijk een goede sfeer aan jouw ruimte. Als je een wat kleinere hal hebt, kan je wellicht een tafeltje of een kastje neerzetten. Hier kan je dan een kleiner plantje opzetten en ook nog wat leuke accessoires, zoals een kaars of een leuk opbergbakje voor jouw sleutels. Dit soort kleine details kunnen de sfeer van jouw hal, op een simpele manier, positief veranderen.

 

Verlichting

Wat ook zeker niet mag ontbreken in jouw hal is goede verlichting. Veel mensen kiezen voor een standaard kleine lamp die veel licht geeft. Dit is uiteraard erg praktisch, maar het is niet sfeervol. Kies liever voor een mooie lamp, dit kan een echte eyecatcher zijn. Ook is het leuk om een klein lampje als sfeerverlichting in de hal te zetten.

 

Opruimen

Wat ook zeker bijdraagt aan een prettige hal is een nette en opgeruimde hal. Laat schoenen niet in de hal slingeren, maar zet ze in een kast of stop ze in een mooie mand. Op deze manier creëer je rust en dat is erg fijn.

 

Veel succes met het opleuken van jouw ontvangsthal!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑