Woning

Published on februari 6th, 2014 | by Marlou

IKEA LIMITED EDITION BRÅKIG

Ben jij fan van Deens design, pastelkleuren en grafische prints? Vanaf deze maand kun je bij Ikea terecht voor de nieuwe BRÅKIG (rebels) collectie. Deze nieuwe producten zijn ontworpen in samenwerking met ArtRebels, een creatief collectief uit Denemarken.

ikea-limited-edition-BRÅKIG

De Ikea limited edition BRÅKIG

De collectie van ArtRebels staat bekend om grafische harlekijn patronen. Deze gekleurde ruiten zijn de rode draad in de BRÅKIG collectie van Ikea. Te verkrijgen in o.a. opbergdozen, dienbladen, behang en servies. Voeg glans toe aan je interieur met de BRÅKIG tafel: een houten blad met metallic bronzen poten. Of ontbijt, lunch en diner met het vrolijke servies uit de BRÅKIG collectie. De schalen, koppen en borden vormen samen een kleurrijk en bont geheel.

ikea limited edition BRÅKIG

BRÅKIG collectie door ArtRebels

ArtRebels begon in 2007 als een gemeenschap en netwerk voor creatieve zielen zoals kunstenaars, muzikanten, ontwerpers, filmmakers, culturele activisten, webdesigners, en event makers. ArtRebels is sindsdien uitgegroeid tot 4 bedrijven. De gemeenschappelijke noemer voor alles wat ze doen op ArtRebels is de onsterfelijke passie voor de ondersteuning, bevordering en uitwisseling van creatief en cultureel talent.


About the AuthorBack to Top ↑