In Nederland en België worden er dagelijks talloze inbraken gemeld. Helaas is de kans ..." /> Hoe veilig is jouw huis eigenlijk? | Wonen Web

Woning

Published on mei 26th, 2017 | by Marlou

Hoe veilig is jouw huis eigenlijk?

In Nederland en België worden er dagelijks talloze inbraken gemeld. Helaas is de kans dan ook groot dat zij hun oog op jouw woning laten vallen. Als dat gebeurd wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op de beveiliging van jouw huis.

Je moet er niet aan denken dat een van jouw gezinsleden oog in oog staan met een inbreker of dat je hele woning is leeg gehaald. Zorg voor de beste beveiliging om inbrekers op afstand te houden. Het is verstandig om een goede slotenmaker om advies te vragen.

Beveiliging voor ramen en deuren

Goede beveiliging tegen inbrekers is zeker geen overbodige luxe. Wist je dat 40% van de inbrekers via het raam binnen komen? Het is dus belangrijk om niet alleen deuren te voorzien van goede sloten maar ook de ramen. Ook is het natuurlijk van belang om alle ramen te sluiten als je niet thuis bent. Ook niet als je even weg bent. Doe ramen en deuren dus altijd op slot om inbraken te voorkomen.

Kies voor cilindersloten

Je wilt natuurlijk de beste sloten op jouw woning en dat is geheel begrijpelijk, want je wilt het inbrekers zo moeilijk mogelijk maken. Of je wilt inbrekers zelfs afschrikken voordat ze een poging doen met goede cilindersloten. Als je kiest voor een driepunts cilinderslot is het voor inbrekers de moeite al niet meer waard. Aangezien ze deze bijna nooit openkrijgen.

Meer lezen over de beveiliging van jouw huis? Dan kan op de website van Prolocks. Denk eraan: Hoe moeilijker je het inbrekers maakt, hoe sneller ze aan jouw huis voorbij gaan. Ook is het belangrijk om niet te willen besparen op de beveiliging van jouw woning. Goedkoper is niet altijd beter, zeker niet als het om sloten gaat.


About the AuthorBack to Top ↑