Ben jij druk bezig met verhuizen en heb je nog geen idee hoe je ..." /> Dé woontrends van 2018 | Wonen Web

Geen categorie

Published on februari 22nd, 2018 | by Marlou

0

Dé woontrends van 2018

Ben jij druk bezig met verhuizen en heb je nog geen idee hoe je jouw nieuwe huis gaat inrichten? Of kan jouw huidige inrichting wel een touch up gebruiken? Met de woontrends van 2018 ben je verzekerd van een hip en trendy interieur. Lees snel verder voor inspiratie voor jouw nieuwe inrichting!

#1 Colorblocking

In 2017 was de volwassen look erg populair maar komend jaar mag het interieur wat speelser en vrolijker. Ga voor felle, sprekende kleuren en deze kan je zelfs combineren; colorblocking. Er zijn 2 verschillende manieren om te doen aan colorblocking. Je kan kiezen voor een palet met verschillende tinten in dezelfde kleur of je kunt voor tegenovergestelde kleuren met veel contrast kiezen. Ga bijvoorbeeld voor koele blauwtinten in combinatie met warme oranje tinten.

#2 Exotisch

Haal die flamingo’s en ananassen maar tevoorschijn want alles mag dit jaar! Hou jij van felle, vrolijke kleuren en meubels met franjes? Dan is dit dé trend voor jouw interieur. Als jij bezoek krijgt, zullen jouw gasten meteen van hun dipje af zijn, zo vrolijk is het bij jou thuis. Hoe meer kleur, hoe beter!

#3 Natuurlijk

Als tegenhanger van de exotische inrichting, hebben we de all natural look and feel. Haal de natuur in huis met hout en mooie groen- en bruintinten. Een houten tafel of salontafel passen perfect bij deze trend. Met hout geef je de ruimte sfeer en gezelligheid, maar ook rust en ruimte. Wat ook erg goed kan, is verschillende soorten hout combineren.

#4 Ronde vormen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen ronde meubels in huis. Je kan er niet meer omheen: rond is hip. Ronde meubels doorbreken de rechte, strakke lijnen van het interieur en maakt zo jouw ruimte zacht en vriendelijk. Daarnaast neem een rond meubel minder ruimte in beslag en kan je dus op meer plekken in jouw huis neerzetten. Is jouw ruimte wat kleiner? Dan zijn ronde meubels de oplossing!

# 5 Terrasoverkapping
Met een terrasoverkapping wordt het woongenot enorm vergroot! Van een eenvoudige overkapping tot en met een complete tuinkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft alleen het perfecte plekje tussen huis en tuin te creëren voor de veranda en dan kan je het hele jaar door gaan genieten van het buitenleven in eigen tuin. Hiermee is de eerste stap naar de wintertuin gezet.

#6 Industrieel

Hou jij meer van een stoere, rauwe look? Kies dan voor een industrieel interieur. Deze trend, begonnen in 2017, zet zich verder voort. Begrijpelijk, want de combinatie van grijs- en bruintinten werkt erg goed.

Ben jij helemaal geïnspireerd geraakt? Kijk snel op eLiving en voed jouw inspiratie!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑