Webshops

Published on januari 9th, 2013 | by Marlou

Dalani Home & Living

Interieurfans, home makers en decoratieverslaafden zijn bij Dalani aan het juiste adres. Dalani, Nederlands eerste online shoppingclub, biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van mooie designmerken die niet of nét in Nederland verkrijgbaar zijn.
En dat alles voor betaalbare prijzen!

Lid worden van Dalani

Alleen geregistreerde leden hebben toegang tot de selectie van Dalani. Maar lid worden is niet moeilijk. Je kunt lid worden door middel van een uitnodiging van een Dalani-lid óf je schrijft je in op de website. De leden krijgen wekelijks nieuwe merken en producten gepresenteerd. Van elk product is slechts een beperkt aantal beschikbaar. Sommige producten zijn daarom al snel uitverkocht. Neem dus aan het begin van een verkoopactie meteen een kijkje! Als lid ontvang je een e-mail zodat je weet wanneer nieuwe acties starten. Op die manier ben je altijd op de hoogte.

Dalani online magazine

Een huis leuk inrichten is niet meteen een makkelijke opgave. Dalani helpt haar leden daarbij een handje. In hun online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en seizoeninsperatie. Daarnaast kun je binnen kijken in de woningen van toonaangevende ontwerpers. Heerlijk om je door te laten inspireren en bij weg te dromen.

Dalani Facebook actie

Wanneer je nu vrienden uitnodigt op Facebook om lid te worden van Dalani, ontvangen zij bij registratie een voucher ter waarde van €15,-. Wanneer hij of zij de eerste aankoop gemaakt heeft, ontvang jij ook een voucher ter waarde van €15,-. Leuke actie!

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑